Vår nya lägenhet!

2a7eb-65642-6cff0-7e77f-47868-74bb1-873a9-cc8a9 95343-b56df-e11e3-240fd-898ce-41ce5-18243-6cfe3 cf39e-8f234-b542a-2cc46-34013-446bb-ccebe-b7c68

c5fcb-4669b-3edf6-78026-5d785-560f5-1815f-ebd58

Några smakprov på lägenheten som ska bli vår! Här är mina favoriter från mäklarbilderna, som visar några bra saker. Det är ett hus från 1920, med ett härligt kök som har utgång till den egna lilla uteplatsen! Där kan vi enkelt köra ut barnvagnen om bebis vill sova ute, och så kan vi ha en liten grill.:) På andra sidan häcken är det en fin innergård med sandlåda och sittplatser och stor grill om man är fler som vill få plats.

Fler bilder får ni se när vi flyttat in och satt vår prägel på lägenheten. Vi ska inte renovera så mycket, för det har vi varken kraft eller råd med. Men lite ytskikt ska vi försöka klara av. Lite målande, kanske tapet, lite golv i nåt rum.

Så vart i Stockholm blev det då?  Ja ni, jag har ju alltid haft mitt hjärta söder om söder och trodde nog att vi skulle hamna där, men så blev det icke! Det blir nytt för mig, för lägenheten ligger i … Sundbyberg! Sebastian har bott mycket i Sumpan och Råsunda och trivts så bra där, så vi har hållit ett öga på den sidan av stan också. Och när vi hittade den här lyan fick vi så bra feeling båda två. Jag tror jag kommer trivas i Sundbyberg. Har alltid tyckt att det varit mysigt där.  Blir spännande det här. Vi flyttar 29 maj. Det är jättesnart! Woop, woop! Stockholm, we’re coming home! :)

 

14 reaktion på “Vår nya lägenhet!

 1. Ida

  Men wow, välkommen till Sumpan! :D så kul för jag passerade det huset när det var visning och tänkte gå in spontant för att det såg så fint ut. Nu gjorde jag inte det men kul att det är just ni som köpte den!

  Svara
 2. Jenny

  Så kul! Alltså världen är så liten… Är typ hundra på att ni köpt lägenheten i samma hus som min syster bor. Vi bor bara några kvarter bort och Sumpan är fantastiskt. Och om ni köpt lägenhet där jag tror så är det en jättefin gård som vi hänger på jätteofta med mina och min systers barn och flera andra barn. Så vi ses kanske där snart :)

  Svara
  1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

   Åh, vad roligt! Då ses vi säkert där, känns som vi kommer hänga mycket där också! :)

   Svara
   1. Jenny

    Om du vill ha några tips på guldkorn i Sumpan så gillar jag dessa ställen: Marabouparkens konstutställning och fantastiska café (barnvänligt), loppisbutikerna (framförallt Myrorna, Loppisgallerian och Lisas bazar på Sturegatan), Tornparkens lekplats (är partisk eftersom vi bor precis bredvid men här finns bra lekplats, roliga berg att leka i, plaskdamm på somrarna för barnen, fotbollsplan och pulkabacke på vintern), biblioteket som också är HBTQ certiferat, simhallen som också den är HBTQ certifierad, Konditori princess på Sturegatan och Café Boulan (Esplanaden 17), SF Bio i Råsunda och våffelcaféet precis intill, så sjukt mysigt och goda våfflor, promenaden längst med Bällstaån och sist men inte minst Mias yogastudio (Kyrkogatan 5) om du gillar yoga (eller om du inte gillar men vill börja gilla :) Det är helt fantastiska instruktörer och så varm och personlig stämning.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>