Projekt pågår – tavelvägg

tavelvagg_0039

Håller på att samla på mig lite tavlor till en tavelvägg som jag tänker att jag ska få ihop här framöver. Jag skriver jag, för det är mest jag som driver projektet, men Basse är ju såklart med på ett hörn och säger bu eller bä. ;)

tavelvagg_0001_1-kopia

Och hallå! Jag har en ny vas som jag köpte i Stockholm. Passar på att visa den pga tycker den är hemskt fin. Införskaffad på R.O.O.M.

tavelvagg_0048

Tavlorna från vänster: En bröllopspresent, Picasso från mitt barndomshem, två svartvita foton som vi framkallat från vår semester i somras, en svartvit som vi köpt på en liten fotoaffär i Paris, en liten fashionista som jag köpt på Vintagefabriken och egentagen bild av poolen vi hängde vid i Provence i somras. En salig blandning – just how I like it!

tavelvagg_0083

Testing testing. Kommer dröja ett tag innan de åker upp på väggen pga lite olika saker och mer tavelsamlande, så resultatet får ni se nån gång i framtiden.

tavelvagg_0008

Så himla roligt att förstora sina egna bilder. Blir liksom en sån himla känsla mot att se dem i datorn. Den här gulliga lilla tanten fotade jag i Gdansk.

tavelvagg_0058Lite trötta men fina blommor får sätta punkt för det här blogginlägget denna torsdag i september.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>