En matplats/arbetsplats

20160824_0008

Sebastian hittade ett gammalt köksbord som stod och samlade damm i sin morfar och mormors gamla hus, och vi fick lov att ta det! Vi har letat efter ett runt bord på loppisar men jag tyckte det här var perfekt! Det har två stora iläggsskivor så det kan bli stort när det är folk över på besök för mysiga höstmiddagar. Stolarna hittade vi på Blocket, och nu är nästa projekt att slipa bordsskivan och stolarna. Vi vill helst behålla allt träfärgat, men det visar sig hur slipningen blir…

20160824_0019

Känner att det här är en sådan himla härlig plats att sitta och jobba på, perfekt när jag kommer jobba mycket hemma i höst! Har tänkt att jag ska ha en skrivbordsplats i sovrummet, men kanske att jag skippar det. Kommer kanske ändå mest sitta här, och då kan vi ju få plats med något stort linneskåp i sovrummet i stället. Förvaring är ju alltid queen!

20160824_0023

Kolla vilken fin högtalare vi köpt oxå! Älskar den här lilla gulliga! Har ju så svårt för teknik, men den här passar ju fint överallt. Just nu strömmar det klassisk musik ur den (det enda jag kan lyssna på när jag jobbar. Kan absolut inte ha någon låt med text, då tappar jag allt fokus och lyssnar bara på texten).

20160825_0011Kan liksom inte fatta att vi bor såhär fint. Det här är verkligen min drömlägenhet. Det är det bästa med att ha flyttat till Östersund. Att vi har råd med en så fin lägenhet. Med dessa vackra fönster och 3,30 i takhöjd, och så mycket charm.  I Stockholm hade det ju blivit på tok för dyrt.

 

3 reaktion på “En matplats/arbetsplats

 1. Wilda

  Hög igenkänning på det med att inte kunna ha text i musiken för att det distraherar! Och det där ser ju ut som en drömplats att jobba och äta på. :)

  Svara
  1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

   Det är ett skin från caseapp. Där kan man göra sina egna från bilder man laddar upp! Supernice! :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>