kattkudde_3618

Crazy cat lady wannabe.

kattkudde från H&M homekattservetter från H&M Home

Jag sörjer lite varje dag att jag inte har en katt eftersom det skulle vara ungefär det mysigaste. Anledningen till att jag inte skaffar någon är såklart hela ansvarsfrågan. Att jag inte känner att det är en bra period i livet för det. Jag vill alltid kunna vara spontan, jag vet inte om jag plötsligt vill jobba/göra praktik/flytta utomlands, plus att jag inte är en person som är supermycket hemma. Men en dag. När jag känner mig lite mer stillsam, när jag inte är särbo, när jag har ett jobb där det funkar, då vill jag så himla gärna ha en katt. Får väl se om det någonsin blir läge. Så länge får jag ha andra katter i hemmet. Som en kattkudde och kattservetter från H&M Home till exempel. Inte lika gosiga men fina ändå. :)

Translation: I really want a cat, but I don’t feel it’s a perfect timing in my life at the moment. On day perhaps, until then, I have to surround myself with other cats in my home. Like pillow and napkins from H&M home.

En reaktion på “Crazy cat lady wannabe.

  1. Sarah

    Känner igen mig så himla mycket i det där! Drömmer också om katt, men det är ju som du säger det där med ansvaret… Plus att mina allergiska vänner aldrig kommer kunna komma och hälsa på då, och det vore ju jättetrist.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>