2 stora nyheter i mitt liv!!

Hej! Tänkte jag skulle försöka komma tillbaka lite sakta men säkert här. Jag har saknat er!  Med våren och ljuset och med nya framtidsplaner kommer lusten tillbaka. Till allt. Visst nämnde jag att 2017 skulle bli förändringens år? Och nu kan jag berätta på vilket sätt. Har nämligen 2 stora nyheter som jag är väldigt glad och spänd över.

1. Vi har bestämt oss för att flytta tillbaka till Stockholm! Jag är så oerhört lycklig över det här beslutet, känns som att livet kom tillbaka till mig den dagen vi bestämde det. Har saknat min stad och mina vänner alldeles enormt och kommit fram till att jag verkligen inte är någon småstadsmänniska. Vi har sålt vår lägenhet  och jobbar järnet med att hitta ett hem i Stockholm, så snart är vi tillbaka! Blir så så lycklig över att tänka på sommaren i Stockholm!

kungsa_enafors_0952

 

2. De flesta flyttar ju tillbaka till sin barndomsstad när de väntar barn, vi gör precis tvärtom. Vi flyttar härifrån. För japp, jag är gravid. Halvvägs dessutom, har precis gått in i vecka 21. Känns helt sjukt surrealistiskt att vi om allt går bra kommer få en liten person att ta hand om i början av augusti. Och sjukt surrealistiskt att det växer någon i min mage. Men också så spännande. Och läskigt. Alla känslor på samma gång. Herregud. :)

preggo_vecka20_0107Jag kommer skriva mer om mina tankar kring både flytt och graviditet, men för nu ville jag bara göra en comeback med lite göttiga news. Vi hörs snart igen!

22 reaktion på “2 stora nyheter i mitt liv!!

 1. Silja

  Välkommen tillbaka, Isabelle! Och grattis, det later som en riktigt ljus framtid och mycket att se fram emot :) Ska bli spännande at följa här!

  Svara
 2. Julia

  Jag blir så himla glad för din skull! Har gått runt och superkonstigt hoppats på att du skall flytta tillbaka igen. (Ojoj vad man blir lite väl engagerad i bloggarna man följer!) Så glad för din skull, men ännu mer såklart för barnet i magi <3 Lycka till med ditt nya kapitel!

  Svara
 3. M

  ÅH!!!! Detta gör mig så orimligt glad!! Grattis till bebis i magen och återflytt, ska bli jättekul att följa!! Och välkommen tillbaka, har saknat dig i bloggvärlden ;)

  Svara
 4. Christin

  Wow grattis!!!! Så sjukt spännande!! Både med bebis och flytt. Inspireras alltid så jäkla mycket över människor som vågar ångra sig. Heja er!

  Svara
 5. Ellen

  Hej, vi känner ju inte alls varandra men blir så glad av dessa nyheter efter att ha följt med när ett tag. Spännande tider! Kram! <3

  Svara
 6. Ellinor

  Åh, grattis! Vad roligt för er och vad skönt att höra att ni har tagit beslut som känns så bra för dig!

  Svara
 7. Cat

  Men åååh!! Stort grattis och välkommen tillbaka! Vad härligt med förändringar som får det att spritta i själen:)

  Svara
 8. Marianne

  Nämen, attans att jag missat att lägenheten varit till salu, den hade man ju inte tackat nej till efter det man sett här… Även om Östersund behöver driftiga och härliga personer, så är det ju klart att ni ska flytta tillbaks till Stockholm om det inte känns bra här. Spännande med graviditet!

  Svara
 9. Wilda

  Stort grattis och så otroligt glad jag blir! Jag har tänkt på dig och undrat hur du har det och mår i tystnaden. Glad att du kommer tillbaka dit där du verkar trivas bäst och så fint att ni får en till person i familjen till hösten. All lycka till med allt och hoppas att det går snabbt att hitta ett hem i huvudstaden.

  Svara
 10. Jenny

  Hej! Har följt din blogg bara från att ni flyttade. Jag har gjort en liknande resa. Skrev om landsbygdsutveckling och fascinerades av livet på landet så jag och min man och två barn flyttade till en liten by som är omtalad för att vara fantastiskt att bo i. Det var allt annat än enkelt och efter 1 1/2 bestämde vi oss för att flytta till Stockholm som är min hemstad men som jag lämnat för Skåne för 10 år sen. Det var så jobbigt att känna att vi inte passade in och att det som varit en positiv life changer för många andra i byn som lämnat staden så var det tvärtom för mig. Jag saknade helt enkelt staden för mkt. Just då kändes det som ett misslyckande men nu när vi bott i Stockholm igen ett och ett halvt år så är jag oerhört glad för den resan och erfarenheten. Jag hade nog alltid haft en längtan efter att prova ngt annat annars. Nu vet jag att en lägenhet, inte mitt i smeten men nära till allt som gör vardagen betydligt enklare än innan betyder så mkt för oss. Sundbyberg visade sig vara precis det som passade oss. Så ja, så himla bra att ni gör det som känns rätt helt enkelt. Stor kram till dig.

  Svara
  1. Isabelle Pedersen Inläggsförfattare

   Skönt att höra att man inte är ensam… Och sant som du säger, att man säkert undrat annars hur det hade blivit, och att allt i längden blir en erfarenhet även om det känns jobbigt för stunden. Stor kram tillbaka!

   Svara
 11. karin

  Stort grattis till både flytt o bäbis!
  Och superkul att du är tillbaka, blev så glad att se :) Följt dig ett tag och då min mamma o mormor kommer från Östersund har det varit extra kul att få följa eran flytt dit opp. Spenderat en del tid där och klart en undrat om det skulle passa en? Men känns det inte rätt så gör det inte. Men en ångrar aldrig det en prövat! Superskoj nyheter iallafall och hoppas få följa med mer framöver igen<3 2017 blir ett bra år!! ( Ska själv lämna söderort för västerort och förhoppningsvis bli gravid på egen hand … )

  Svara
 12. Jessica E

  Åh Isabelle!!! GRATTIS både till återflytt och till bebis!!! Så underbart!!! Livet är ingen repris och man ska göra precis så man känner och inte som andra tycker är rätt eller lämpligt!! Så lätt att säga och lite mindre lätt att göra…I Know :-)

  och Grattis till mig som äntligen kan följa din blogg igen eftersom du är tillbaka där också :-) !!!

  KRAM

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>