blogg_2010

Frågor och svar; Hur har din blogghistoria sett ut? (del 1)

Jag började blogga den 16 mars 2008. Det är snart 6 år sedan, och det känns ju lite knäppt när man tänker på det. Så nu kör vi en liten walk down memory lane. Blev så mycket bilder, så jag delar upp det i 2 inlägg.
2008:
blogghistoria_2008
Under 2008 var jag ganska ofta frusterad när det kom till internet. Hade inte så stor koll överhuvudtaget, och bloggen startade jag för att mina nära och kära skulle kunna läsa om hur jag hade det i Stockholm och på andra ställen där jag gjorde teaterjobb. Jag startade min blogg på isabellepedersen.blogspot.se och allt finns kvar om någon vill kolla mer.

Det här året flyttade jag till min första alldeles egna lägenhet i Fruängen, men hängde en hel del vid Mariatorget där min dåvarande pojkvän Marcus bodde. Ni fick följa med (eller, de ganska få som läste då) på turné med musikalen Snövit, till Norge med Abba-coverbandet Arrival, och till Östersund där jag skulle spela revy. Ett och ett annat plagg visades upp, och lite festkväller med vänner såklart.

2009:

blogghistoria_2009

Året då jag blev sambo för första gången. Sålde min lägenhet i Fruängen och flyttade ihop med Marcus i Midsommarkransen. Vi renoverade och jag blev kär i Midsommarkransen. Spelade revy, var ABBA- Agneta, reste till Skåne och Köpenhamn och sommaren var väldigt fin.

2010:

blogg_2010

2010 var ett underbart men skitjobbigt år.  Gjorde så mycket roligt på jobbfronten, som revy samt turné runt hela Sverige med musikalen Buddy Holly. Men samtidigt, den våren, bestämde jag och Marcus att vi inte skulle vara ihop längre. Så i Maj packade jag ihop min del av lägenheten och flyttade till lägenheten i Stureby som jag fortfarande bor i. Under sommaren var jag vilsen och kände mig ensam. Åkte en sväng till Oslo och försökte jobba, men mådde piss där så jag åkte hem igen. Festade bort sommaren, och åkte till Storsjöyran i Östersund och spelade musikal på Gotland en kort sväng. Hösten blev lite bättre, förutom att jag gick sönder av svenska folkets valresultat. Mot slutet av hösten flyttade jag till Oslo och började repa inför ett nytt showjobb, och på nyår gifte sig en av mina bästa vänner Jeanette. Under December 2010 kändes det som om livet började bli fint igen på riktigt.

Translation: My blog history, part 1. 2008, 2009, 2010. Read in english.

En reaktion på “Frågor och svar; Hur har din blogghistoria sett ut? (del 1)

  1. Pingback: Frågor och svar; Min blogghistoria (del 2) - Isabelle Pedersen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>