Cinderella- förvandlingen.

Lite då och då spelar jag in reklamfilmer eller gör reklamfotograferingar. Det är så himla roligt, och ett perfekt avbrott i vardagen. Oftast är det en halvdag/heldag då man möts upp tidigt för att bli ompysslad i smink/hår. Nästan alltid är det superhärlig energi och man träffar människor som man ger järnet med för en dag och sen bli man alltid så nyfiken på resultatet som ofta kommer ett par månader senare.

För ett tag sadan, precis innan det blev mörkt ungefär dygnet runt, begav jag mig en alldeles supertidig morgon till en studio i Hammarby sjöstad. Där blev jag ompysslad på det mest besynnerliga vis,  nämligen sminkad och stylad i exakt halva ansiktet. Såg så jäkla märkligt ut, och det var så fascinerande att se hur olika man kan se ut utan smink och med. Det var jag och 4 pesoner till som genomgick förvandlingen. och såhär blev resultatet i de 2 reklamfiler jag medverkar i. Kul idé ändå! Cinderella:förvandlingen:

 

 

Translation: A commercial I did a couple of month age. :)

3 reaktion på “Cinderella- förvandlingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>