inte helt hundra_9921

Inte helt hundra.

inte helt hundra_9920

Har glömt att tipsa er om den här boken. Det är över ett halvår sedan jag läste den, men jag vill minnas att jag tyckte om den.

Den handlar om Caroline, och om hennes förhållande till relationer, män och sig själv.inte helt hundra_9937

Man får träffa diverse män som hon har relationer med genom åren, t.ex ovannämnda personer. Det kändes lite som att läsa om alla killar man själv träffat, stor igenkänningsfaktor, och det tycker man ju om.

inte helt hundra_9925

inte helt hundra_9936 inte helt hundra_9932

När relationer tar slut blir ju de flesta helt knäckta. Caroline kan nästan inte hantera det. Eller, hon kan inte hantera det.

inte helt hundra_9926

För allra mest handlar boken om ångest. Relationsångest, enamhetsångest, jobbångest, panikångest och kraftig depression. Om att inte kunna bryta mönster, inte kunna ta sig vidare. Och om att rannsaka sig själv för att faktiskt kunna ta sig vidare.

inte helt hundra_9928 inte helt hundra_9921

Stundtals kändes det som att jag själv kunde ha skrivit den. Tror att många kan känna så. I alla fall alla vi som ibland tyckt att tvåsamhet är svårt och vet hur det känns att ha ångest.

Translation: A book I liked. Unfortunately in swedish.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>